Βασική Αρχή Λειτουργίας

Το TuningBox® συνδέεται μεταξύ της βασικής μονάδας ελέγχου κινητήρα (ECU) και το σύστημα ψεκασμού του αυτοκινήτου σας. Τα δεδομένα παρακολοθησης TuningBox® από το ECU, το βελτιστοποιεί και στη συνέχειαστέλνει τις νέες τροποποιημένες παραμέτρους στην αντλία. Μόνο το ποσό και h διάρκεια των ψεκασμώντροποποιούνται, και ΠΟΤΕ το μπεκ ή η πίεση του turbo, η οποίες παραμένουν σταθερές στα πρότυπα πουκαθορίζονται από τον κατασκευαστή.

Φυσικά, η σύνδεση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας OEM συμβατά φις, και δεν απαιτεί καμία ρύθμιση ήσυγκόλληση.

Εάν τα ηλεκτρονικά του TuningBox® ανιχνεύσουν το παραμικρό πρόβλημα λειτουργίας, το σύστημα θα επιστρέψει αμέσως στην αρχική σύνθεση. Έτσι, για να είστε σίγουροι, η μηχανή σας δεν διατρέχει ποτέ κίνδυνοβλάβης παύσης λειτουργίας.

στη προσθήκη για να σας δώσει επιπλέον οδηγική απόλαυση και ευελιξία, η μονάδα, υπό τις ίδιες συνθήκεςοδήγησης, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Λόγω της αυξημένης ροπής, για να αυξηθείη ταχύτητα δεν χρειάζεται να πατήσετε τόσο σκληρά στο πεντάλ του γκαζιού, οπότε η κατανάλωση σας μειώνεταιφυσικά.

Είναι αυτονόητο ότι με TuningBox®, όλες οι άλλες λειτουργίες της εγκατάστασης ελέγχου (ABS, ESP , κλπ)παραμένουν ενεργές.