Φορτηγά

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην απόδοση του φορτηγού είναι αναμφίβολα οι επιδόσεις που συνδέονται με τη ροπή και τη δύναμη αλλά και την κατανάλωση καυσίμου. Ένα λίτρο καυσίμου εξοικονομείται ανά 100 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση αρκετών εκατοντάδων ευρώ ετησίως. Πολλαπλασιάστε αυτό το κέρδος με το πλήθος φορτηγών που υπάρχουν στο δυναμικό σας και μπορείτε να δείτε εύκολα το κέρδος που αντιπροσωπεύει.

 Χάρη στην TuningBox® τεχνολογία, τα φορτηγά θα επωφεληθούν προφανώς από τη βελτιωμένη ροπή. Αλλά το πιο σημαντικό ακόμα, είναι ότι η κατανάλωση θα πέσει. Η βελτιωμένη απόδοση παραμένει, ωστόσο, στα όρια που έχει θέσει ο κατασκευαστή του εκάστοτε οχήματος. 

Ακριβώς όπως είναι η μονάδα σχεδιασμένη για τα αυτοκίνητα, έτσι και στα φορτηγά δεν απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα. Το σχέδιο εγκατάστασης που παρέχεται με τη μονάδα είναι πολύ σαφής, και σε περίπτωση που προκύψουν ζητήματα η τεχνική μας υποστήριξη είναι πάντα κοντάς σας. 

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι το φορτηγό εργασίας σας δεν επιτρέπεται να αποκτήσει βλάβη. Σε περίπτωση που η μονάδα συναντήσει δυσκολίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αφαιρέσετε και ο κινητήρας θα επιστρέψει αυτόματα στις αρχικές ρυθμίσεις του κατασκευαστή. 

Αναζητήστε για το φορτηγό σας, στη λίστα.