Σκάφη

Η Tuningbox® τεχνολογία βελτιώνει τις επιδόσεις (ροπή και δύναμη) σε πετρελαιοκινητήρες turbo. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις βασικές εμπορικές μάρκες των μηχανών σκαφών.

 Χάρη σε αυτή τη μονάδα, το σκάφος σας θα αποκτήσεις έως και 30% βελτιωμένη ισχύ και ροπή. Επιπλέον, η κατανάλωση του κινητήρα σας θα μειωθεί έως και 15%. Η βελτιωμένη απόδοση παραμένει, ωστόσο, σε πλαίσια των ορίων του κατασκευαστή του. 

Ακριβώς όπως και στα αυτοκίνητα, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Θα συνδέεται με το common rail μέσω των υποδοχών ΚΑΕ. Το σχέδιο εγκατάστασης που παρέχεται με τη μονάδα είναι πολύ σαφής, και σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα η τεχνική μας υποστήριξη θα είναι πάντα κοντάς σας.

 Σε περίπτωση που η μονάδα συναντήσει δυσκολίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αφαιρέσετε. Ο κινητήρας θα επιστρέψει αυτόματα στις αρχικές ρυθμίσεις του κατασκευαστή. 

Αν θα θέλατε να γνωρίζετε την απόδοση που προσδοκείτε από τη μηχανή σας με την προσθήκη Tuningbox®, απλά επιλέξτε "πλοίο" στις καρτέλες στην πάνω δεξιά περιοχή αυτής της ιστοσελίδας και στη συνέχεια, επιλέξτε τη μηχανή που έχετε.