Αυτοκινούμενα Τροχόσπιτα

Δυστυχώς, στο δρόμο, υπάρχουν συχνά απότομοι λόφους και σχηματίζονται ουρές οχημάτων πίσω από τα αργά οχήματα και δεν είναι εύκολο να προσπεράσει ένα αυτοκινούμενο ένα αργό όχημα.

 Το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στο βασικό σχεδιασμό των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων: ένα υπερφορτωμένο σασί, βασισμένο σε έναν κινητήρα χωρίς ισχύ. Για να αντισταθμιστεί αυτό, η TuningBox® αναβαθμίζει τη ροπή κατά περίπου 30%. Η βελτιωμένη απόδοση παραμένει, ωστόσο, στις ανοχές του κατασκευαστή του. 

Έτσι ακριβώς είναι η μονάδα σχεδιασμένη για τα αυτοκίνητα, έτσι και η εγκατάσταση για τα αυτοκινούμενα είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα. Το σχέδιο εγκατάστασης που παρέχεται με τη μονάδα είναι πολύ σαφής, και σε περίπτωση που ανακαληφθούν προβλήματα τεχνικής φύσεως η υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι το αυτοκινούμενο σας είναι πάνω από όλα μια πηγή ευχαρίστησης, και όταν είστε μακριά από το σπίτι, ένα πρόβλημα μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για εσάς. Σε περίπτωση που μονάδα συναντήσει δυσκολίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το αφαιρέσετε, και ο κινητήρας θα επιστρέψει αυτόματα στις ρυθμίσεις του κατασκευαστή.

 Αναζήτηστε για το αυτοκινούμενο σας στη λίστα.