Εμπορικά Οχήματα

Ένα επαγγελματικό όχημα που συχνά λειτουργεί χωρίς φορτίο, προσφέρει μια καλή απόδοση και μια καλή αναλογία ροπής / ισχύος. Δυστυχώς, ο σκοπός ενός επαγγελματικού οχήματος είναι η μεταφορά φορτίου. Αυτή είναιη αρχή του προβλήματος για τα επαγγελματικά οχήματα, ελλείψει ροπής. Επιβραδύνει σε ανηφορικές πλαγιές και δεν επιτρέπει προσπεράσεις. Οι διαδρομές φαίνονται ατελείωτες, ενώ οι εργαζόμενοι χάνουν χρόνο στο δρόμο και φτάνουν στον προορισμό τους πιεσμένοι και κουρασμένοι.

 Χάρη στην τεχνολογία TuningBox®, η επίδοση των εμπορικών οχημάτων βελτιώνεται (ροπή και ισχύ) μέχρι 28%, ενώ η μείωση της κατανάλωσης έως και 15%. Η βελτιωμένη απόδοση παραμένει, ωστόσο, στα πλαίσια των ανοχών του κατασκευαστή του.

 Ακριβώς όπως και στην σχεδίαση των αυτοκινήτων, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα. Το σχέδιο εγκατάστασης που παρέχεται με τη μονάδα είναι πολύ σαφής, και σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ζητήματα η τεχνική υποστήριξη είναι στη διάθεσή σας. 

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι το όχημά εργασίας σας δεν επιτρέπεται να αποκτήσει σημαντική βλάβη. Σε περίπτωση που η μονάδα δημιουργήσει δυσκολίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αφαιρέσετε, και ο κινητήρας θα επιστρέψει αυτόματα στις ρυθμίσεις του κατασκευαστή. 

Αναζήτηστε το στη λίστα για να οφελήσετε το όχημα σας.